Pirlibey Ortaokulu

Belgegeçer : 02563372009
WEB https://pirlibeyortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Pirlibey Mahallesi NazilliAYDIN
VİZYON : Önce eğitim anlayışından hareketle öğrenme anlayışının gerçekleştirildiği model bir okul olmak.
MİSYON : Okulumuza yasa ile verilen görevler doğrultusunda, zorunlu eğitim çağındaki çocuklarımıza, temel bilgi, beceri ve davranışı kazandırıp, onların ilgi ve yeteneklerine göre hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını, Cumhuriyetimizin temel değerlerini, milli ve manevi değerlerimiz ile evrensel insani değerleri özümsemelerini, sürekli gelişmeyi ve öğrenmeyi ilke edinmelerini, eleştirel ve üretici düşünme becerisini kazanmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR : 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında 4 öğrencimiz Anadolu Liselerine kazanmışlardır. 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılında 1 öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesine, 4 öğrencimiz Anadolu Lisesine kazanmıştır. 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında 1 öğrencimiz Sağlık Meslek Lisesi 2 öğrencimiz Anadolu Lisesine kazanmıştır.

Saatler : 08.30-15.20
Servis :
Ulaşım : Minibüs hattı var.Servis var.
Yerleşim Yeri : Pirlibey Kasabası-Nazilli-AYDIN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 60-15 Km